Sulosointujen kaksikko – Bongaa kunniavieraat Desuconissa!

Kirjoittanut
Desu-kun

Sieltä se Desucon vieraineen taas tulee! Tänä kesänä Desuconiin vieraaksi saapuvat säveltäjä Taku Iwasaki sekä ääninäyttelijä Kenji Nojima. Lue tästä blogista, missä voit bongata kunniavieraat conin aikana!

Avajaiset ja päättäjäiset

Taku Iwasaki sekä Kenji Nojima ovat molemmat tervehtimässä conikansaa sekä tapahtuman alussa että lopussa. Avajaiset pidetään perjantaina klo 17:30 ja päättäjäiset sunnuntaina klo 16:30.

Kunniavieraskonsertti

Pianokonsertti Parallel Stars | Taku Iwasaki & Yukari Arai | Perjantai 14.6. klo 21:30-22:15, Pääsali

Kunniavieras Taku Iwasaki järjestää kahden flyygelin konsertin pianisti Yukari Arain kanssa. Tervetuloa nauttimaan Iwasakin upeiden sävellysten lumosta pianon sulosointujen siivittämänä! 

Konserttiin tarvitset maksuttoman paikkalipun, jonka voit varata konserttipäivänä perjantaina klo 18.00 alkaen netissä Desuprofiilistasi tai paikan päällä infosta. Invapaikkojen ja yläparven paikkojen varaus on mahdollista vain infosta. Lippuja voi varata max. 5 per kävijä. Vapautathan lippusi, mikäli et tarvitsekaan sitä!

 

Puheohjelmat

Kenji Nojima – Animen ihana poika | Lauantai 15.6. klo 11-12:30, Pääsali

Kenji Nojima

Kenji Nojima herättää conikansan ihanalla äänellään lauantaiaamuna puheohjelmassaan.  Tule kuuntelemaan Nojiman tarinoita työstään ja roolihahmoistaan vuosien varrelta!

Taku Iwasaki – Animemusiikin runsaudensarvi | Lauantai 15.6. klo 13:30-14:45, Puuseppä

Taku Iwasaki

Päivemmällä vuoroon astuu Iwasaki kertomaan huikeasta urastaan animemusiikin parissa. Miten se voikaan olla niin hyvää?!

 

Nimikirjoitukset

Nimikirjoituksia kirjoittumassa.

Taku Iwasaki & Kenji Nojima | Sunnuntai 16.6. klo 13-15, Puuseppä

Kenji Nojima ja Taku Iwasaki jakavat nimikirjoituksia kävijöille sunnuntaina Puusepässä. Tule hakemaan omasi!

HUOM! Jonotus nimikirjoitustilaisuuteen ulkokautta, pääsisäänkäynnistä oikealla Ankkurikadun puoleisella seinämällä. Jono alkaa ulkona yhtenä ja jakaantuu sisätiloissa kahteen. Jos haluat molempien vieraiden nimikirjoitukset, voit palata jonoon. Desusään yllättäessä jonot siirretään sisätiloihin. Lisätietoja siirron sattuessa.

Missä tutustun vieraiden töihin?

Vaikka coniin on enää muutama päivä jäljellä, vielä on aikaa tutustua Iwasakin ja Nojiman töihin. Käy kurkkaamassa, missä kaikessa vieraamme ovat olleet mukana. Ehkä joukosta löytyy jotain tuttuakin!

Taku Iwasaki
Spotify | MyAnimeList

Kenji Nojima
MyAnimeList

 

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!