Cosplay-ohjelma DesucOnlinessa

Kirjoittanut
Noredo

Tämän kesän Desuconissa conitetaan verkossa, ja näin ollen myös cosplaykisat käydään virtuaalisesti!

Conissa on cosplaykisaohjelmaa kaksin kappalein, perinteinen photoshoot-kilpailu sekä Kaappicosplay-kilpailu. 

Photoshoot-kilpailu

Kuvaaja Noredo, malli Shewon Cosplay
Kuvaaja Noredo Cosplay, malli Shewon Cosplay

Nimensä mukaisesti kyseessä on perinteinen cosplay photoshoot-kilpailu, joihin kisaajat voivat osallistua milloin vain otetulla kuvalla. Tuomaristo valitsee yhden voittajan tapahtumaviikonlopun aikana ja voittaja julkaistaan netissä.

Säännöt

- Kuvaajat voivat osallistua yhdellä kuvalla.

- Cosplayhahmo/-hahmot kuvassa voivat olla mistä tahansa lähteestä, omat designit pois lukien.

- Kisaan lähetetään valmis kuva sekä alkuperäinen raakakuva sellaisena, kuin se on kamerassa. Raakauva voi olla joko RAW (esimerkiksi DNG., PEFF., CR2.) tai käsittelemätön JPEG/TIFF. Valmiin kuvan tulee olla JPG./PNG./GIF.

- Minimiresoluution tulee olla 595x842 pikseliä.

- Kuva tulee lähettää joko sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen cosplay@desucon.fi tai jakosivulla kuten Dropbox/Google Drive.

- Ilmoittautumisessa täytyy olla mukana kuvaajan sekä kuvassa olevien nimet/nimimerkit. Ilmoitathan myös käytetäänkö julkaistun kuvan yhteydessä nimimerkkiä vai nimeä.

- Kuva voi olla aikaisemmin julkaistu photoshoot-kuva, jolla ei ole aiemmin kisattu missään kisassa.

Kuvat on lähetettävä 11.6. 23.59 mennessä.

Osallistumalla kisaan annat hyväksyntäsi sille, että Desucon julkaisee kuvasi sivuillaan yleisöäänestystä varten. Voittajan kuva voidaan julkaista myös Desuconin sosiaalisen median alustoilla.

Voittajat julkaistaan Desuconlinen sunnuntaina 14.6.

 

Kaappicosplay-kilpailu

Kaappicosplay-kilpailussa kisaajilta vaaditaan luovuutta, keksiliäisyyttä ja oman elämän MacGyver-taitoja. Ideana on, että kisaajat tekevät cosplay-asunsa jo omistamistaan tai muuten kotoa löydettävistä tavaroista ja tarvikkeista nopealla aikataululla.

Kisaajat voivat valita hahmonsa perjantaina 12.6. tapahtuman alkaessa julkaistavasta listasta, johon hahmoja voi ehdottaa 11.6. 23.59. asti. Hahmoehdotuksia kisaan voi laittaa tästä linkistä.

Kisaajien työskentelyaika alkaa hahmolistan julkaisusta, ja kestää aina lauantain 13.6. loppuun asti. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta (tai lähettämällä kuva valmiista asusta osoitteeseen cosplay@desucon.fi) käyttämällä #desucosplay hashtagia. Käyttämällä hashtagia annat hyväksyntäsi sille, että Desucon saattaa julkaista voittajien kuvat nettisivuilla ja sosiaalisen median alustoilla. Voittajiin otetaan yhteys kisan päättymisen jälkeen. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.

Jaa valmis tuotoksesi yhdessä referenssikuvan kanssa! Voit myös kuvauksessa kertoa kekseliäimmästä käyttämästäsi materiaalista/vaatekappaleesta. 

Kisa alkaa tapahtuman alkaessa ja osallistuminen päättyy lauantaina 13.6. klo 23.59

Voittajat julkaistaan Desuconlinen sunnuntaina 14.6.

Kommentit

Anonyymi
Photoshoot-kisaan liittyen, onko väliä, milloin kuva on otettu?
Anonyymi
Koska kisojen voittajat julkistetaan?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!