Kiitos DesucOnlinesta! Vastaa palautekyselyyn

Kirjoittanut
corbin

Viikonloppu lähenee loppuaan ja tuleva viikko häämöttää jo horisontissa. Päätöksensä saa myös viikonloppuna käynnissä ollut DesucOnline-tapahtuma. 

Kuva: Minapamina

Viikonlopun aikana olemme päässeet nauttimaan tuttuun desutapaan tasokkaasta puheohjelmasta ja vaikkei studioyleisöä ollutkaan livenä paikalla, oli puheohjelman Youtube-chatti sitäkin vilkkaampi. Luentotallenteet tulevat näkyviin Desuconin Youtube-kanavalle. Desuhistorian pisimmässä kunniavierasohjelmassa pääsimme myös tutustumaan kunniavieraidemme Wakana Moriyan ja Kosuke Nakanishin työhön animen parissa syväluotaavan haastattelun myötä. 

Molempina iltoina meitä on myös villinnyt ja viihdyttänyt Neonya!! Party, joiden kanssa saimme yhteistyössä toteutettua perjantain Desuloungen sekä lauantai-illan iltabileet.

Viikonlopun aikana miteltiin myös cosplay photoshoot-kilpailun sekä kaappicosplay-kisan merkeissä. Voittajien kuvat löydät täältä. Lisää huikeita kaappicosplay-tuotoksia löytyy Twitteristä ja Instagramista #desucosplay hashtagin takaa.

Erikoislaatuisen verkkotapahtuman vuoksi haluamme kuulla palautetta juuri sinulta. Vastaa siis kävijäkyselyyn ja auta meitä kehittämään Desuconia entistä paremmaksi!

Kävijäkyselyyn pääset tästä!

Kuva: Minapamina

Jos kaipuu Sibeliustalolle on kova, voit sukeltaa desufiiliksiin DesuTV:n perinteisen päätösvideon kautta. Jo kulttimaineeseen nousseen Kapteeni Lahden syntytarina ei myöskään jätä ketään kylmäksi!

 

Kiitokset DesucOnlinesta erityisesti: Assembly, Neonya!! Party, AMV.fi, Säätöyhteisö B2 ry, Eetu "Tulitomaatti" Lampsijärvi ja kunniavierasohjelman kääntäjät, Lohen sisarukset Nita, Cilla ja Myy, Zenexi, Tomi "dhawk" Sjöblom, Antti "ana" Myyrä, Teppo "Isperia" Suominen, Noredo, Falanukki, Kalosmax, Veera "Puhvi" Kontiokari, Laura "Reggy" Pimiä, Aarni "akx" Koskela, DesuTV, Kira Kira Remote Cafén meidot ja butlerit, ohjelmanpitäjät, DJ:t ja muusikot, taidekujalaiset, cosplayharrastajat, amv-editoijat ja tietysti salaisen Desustudion kovat striimikonkarit!

Kiitos myös DesucOnlinen sponsoreille Manga Cafelle, Urumille, Omoi.fi:lle, Bearelille sekä KuroiNekolle!

Ja kiitos tietysti myös juuri sinulle! ♥


Kuva: Minapamina

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!