DesuConlinen cosplaytuomaristo esittäytyy

Kirjoittanut
Noredo

Viikonlopun aikana mittelöidään niin kaappicosplayn kuin photoshoottien saralla, ja nyt on tuomariston vuoro esittäytyä! Tuomariston valitseman voittajan lisäksi photoshoot-kategoriassa valitaan yleisön suosikki yleisöäänestyksen avulla. Yleisöäänestystä varten tarvitset Desucon-tunnukset.Kisojen tulokset julkaistaan sunnuntaina 14.6. 

Photoshootkilpailu

Lunatar

Hei! Olen Lunatar, toinen DesucOnlinen photoshootkisan tuomareista. Olen harrastanut cosplayta vuodesta 2009 ja cosplayasujen valokuvaamista lähes yhtä kauan. Valokuvia tarkastellessa kiinnitän ensimmäisenä huomiota sommitteluun, tekniseen osaamiseen sekä tunnelmaan. Toivotan kaikille kovasti tsemppiä kisaan, en malta odottaa kuvienne näkemistä! 💖

Lunatar, kuvaaja Noredo
Kuvaaja Noredo

Aleatha

Moikka! Olen Aleatha, photoshootkisan tuomareiden toinen puolisko. Olen harrastanut cosplayta vuodesta 2009 alkaen ja sitä kautta varsin nopeasti heräsi myös rakkauteni valokuvaukseen. Kuvat herättävät meissä tunteita laidasta laitaan ja parhaimmillaan vetävät meidät täysin omaan maailmaansa. Tuomaroidessani kiinnitänkin huomiota tekniikan ohella juuri erityisesti tarinakerrontaan. Tsemppiä kaikille hurjasti kilpailuun ja muistakaa, että kesä on mitä parhainta aikaa photoshoottaukselle! 🥰

Kuvaaja merryallnighter
Kuvaaja merryallnighter

Kaappicosplaykilpailu

Shewon Cosplay

Moikka kaikille! Vuosi 2020 on alkanut hieman odotettua hankalemmin, mutta se ei estä cosplayn iloa ja siitä nauttimista! Pidetään hauskaa kaappicosseja tehdessä ja antakaa luovuuden viedä mennessä. 💋
Tsemppiä pukujen vääntämiseen, innolla odotan lopputuloksien näkemistä!

Shewon Cosplay, Kuvaaja Santtu Pajukanta
Kuvaaja Santtu Pajukanta

Faroni

Terve kaikki! Nimeni on Faroni ja cosplay on ollut harrastuksena vuodesta 2014. Erilaisia cosplay - kisoja on tullut nähtyä ja koettua sekä kisaajan että tuomarin näkökulmasta, muttei ikinä ennen tällaisia. Nyt jos koskaan punnitaan cossaajien luovuus! Paljon tsemppiä pukuihin ja vietetään kiva coni kotoa käsin!

Faroni, kuvaaja merryallnighter
Kuvaaja merryallnighter

Mikä kaappicosplaykilpailu?

Kaappicosplay-kilpailussa kisaajilta vaaditaan luovuutta, keksiliäisyyttä ja oman elämän MacGyver-taitoja. Ideana on, että kisaajat tekevät cosplay-asunsa jo omistamistaan tai muuten kotoa löydettävistä tavaroista ja tarvikkeista nopealla aikataululla, pilke silmäkulmassa.

Kisaajat voivat valita hahmonsa perjantaina 12.6. tapahtuman alkaessa julkaistavasta listasta, johokuka tahansa on voinut ehdottaa hahmoja kuluneen viikon aikana.  

Kisaajien työskentelyaika alkaa hahmolistan julkaisusta, ja kestää aina lauantain 13.6. loppuun asti. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta (tai lähettämällä kuva valmiista asusta osoitteeseen cosplay@desucon.fi) käyttämällä #desucosplay hashtagia. Käyttämällä hashtagia annat hyväksyntäsi sille, että Desucon saattaa julkaista voittajien kuvat nettisivuilla ja sosiaalisen median alustoilla. Voittajiin otetaan yhteys kisan päättymisen jälkeen. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.

Jaa valmis tuotoksesi yhdessä referenssikuvan kanssa! Voit myös kuvauksessa kertoa kekseliäimmästä käyttämästäsi materiaalista/vaatekappaleesta. 

Kisa alkaa tapahtuman alkaessa ja osallistuminen päättyy lauantaina 13.6. klo 23.59.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!