Tervetuloa DesucOnlineen!

Kirjoittanut
corbin

Mikäli tämä olisi mikä tahansa tavanomainen desuviikonloppu, olisi Sibeliustalon kasaus alkanut jo aamuvarhain Desuconin vapaaehtoiskuuttien toimesta. Pöytiä olisi siirrelty, piuhoja kytketty ja koristeita ripustettu monen monta tuntia, jotta ovien avaamisen aikaan kaikki olisi valmista kävijöitä varten. Vaikkemme tänä viikonloppuna pääsekään nauttimaan Sibeliustalon tutusta ympäristöstä ja Lahden (usein desusäisestä) kesästä, ei kesä olisi mitään ilman Desuconia. Päätimmekin siis saapua linjoja pitkin kotikoneille ja voimme iloksemme toivottaa teistä kaikki tervetulleiksi tämän kesän DesucOnline-tapahtumaan!

Jottei aika kävisi pitkäksi, olemme kasanneet viikonlopun verran desuohjelmaa, sekä muuta oheistekemistä.

Perjantai

Desucon ♥ Neonya! DesucOnline pyörähtää käyntiin perinteisellä Desuloungella kello 20:00 alkaen. Tiedossa hyvää musiikkia, mukavaa jutustelua, sekä boomereista boomereimman DJ Weeaboomerin animebingo.

Tutustu loungen ja iltabileiden koko ohjelmakattaukseen tästä!

Ohjelma lähetetään suorana Twitchin kautta osoitteessa twitch.tv/neonyaparty


Mikäli yksi animebingo viikonlopulle ei vielä riitä, suuntaa katseesi kohti Twitteriä ja ota osaa Musavisa's Bizarre Adventure-visailuun.

Lauantai

Mitäpä Desucon olisi ilman puheohjelmaa! Lauantain puheohjelma lähetetään Youtube-striimiin supersalaiselta DesuStudioltamme. Ohjelma alkaa kello 10:25 tervetuliaissanoilla ja jatkuu aina kello 20:00 asti. Kysymyksiä ohjelmanpitäjille voit jättää Youtuben chattiin. Puheohjelmien jälkeen esitettyjä kysymyksiä sekä ohjelmaa läpikäydään lyhyessä studio-osuudessa. Lounastauon aikana kello 14:00-15:30 Kira Kira Remote Café tuo meidokahvilan seuraksesi!

Lauantain puheohjelmaa voit seurata suorana Youtubesta (klikkaa tästä päästäksesi Youtubeen).

DesucOnline-lauantain päättää Neonya!! Partyn kanssa yhteistyössä tuotetut iltabileet. Tällä kertaa ei tarvitse seisoa hyytävässä kesäpakkasessa narikkajonossa tai käyttää kyynärpäätaktiikkaa päästäkseen tiskille. Iltabileet alkavat heti puheohjelmaosuuden päätteeksi kello 20:00 ja jatkuvat aina kesäyöhön asti.  

Iltabileet lähetetään suorana Twitchin kautta osoitteessa twitch.tv/neonyaparty

Sunnuntai

DesucOnline-sunnuntai käynnistyy Desuhistorian pisimällä kunniavierasohjelmalla "Kirsikka kakun päällä — animen viimeistelijät". Kunniavieraamme Moriya Wakana ja Nakanishi Kosuke kertovat videoidussa haastattelussa työstään. Mukana on materiaalia, jota pääsee näkemään ainoastaan livenä!

Sunnuntain ohjelma lähetetään Youtube-striimissä klo 11:00 alkaen (klikkaa tästä päästäksesi Youtubeen). Ohjelman välissä on myös tauko. Huomaathan, ettei ohjelma ole interaktiivinen.


Sunnuntaina järjestetään myös perinteiset AMV-kilpailut kello 15:00-17:00. Linkki AMV-kisastriimiin julkaistaan sunnuntaina kello 14:30. AMV-striimin katseluun tarvitset Kompassi-tunnuksen (lisätietoa). AMV:n nälkäisille tarjolla on kisan jälkeen AMV-keskustelupiiri. Keskustelupiiri järjestetään kello 17 alkaen AMV.fi:n Discord-serverillä (linkki Discordiin).

Muu tapahtuma

Puheohjelman, kunniavieraiden ja musiikin lisäksi luvassa on myös muuta desutunnelmaa!

DesucOnline-tapahtumasta voit löytää myös taidekujan. Julkaisemme lauantaina 13.6. taidekujalaisten esittelyt nettisivuillamme. Voit myös halutessasi esitellä jo nyt taidettasi #desupaint hashtagin kautta sosiaalisessa mediassa ja tutustua Netsarli-sivuston virtuaaliseen taidekujaan!


Värikkäät nuoret valtasivat Sibeliustalon sijaan internetin! Cosplaykisoja järjestetään tämän viikonlopun tapahtumassa kaksin kappalein. Luvassa on cosplay photoshoot-kilpailu, sekä leikkimielinen Kaappicosplay-kilpailu. Osallistuminen Kaappicosplay-kilpailuun tapahtuu Twitterissä tai Instagramissa #desucosplay hashtagia käyttämällä. Tarkemmat ohjeet kilpailuun löydät tästä.


Lisäksi DesucOnlinen sponsorit ovat valmistautuneet tapahtumaan lähettämällä terveisensä! Mukana myös DesucOnlinen kävijöille suunnattuja erikoistarjouksia.

 


Tapahtuman virallisena hashtagina toimii #desuconline.

Tervetuloa DesucOnlineen!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!