Illan pimetessä – Lounge- ja iltabilevinkit

Kirjoittanut
DHawk

Epäilyttääkö illanvietto kotona striimin ääressä? Olisitko mielummin Lastussa Desudrinkkien kanssa? Tästä parhaat viime hetken vinkit siitä, miten Desuconin iltastriimeistä saa eniten irti! 

Loungen aikataulu

Perjantain vapaamuotoisen loungeohjelman tulevat juontamaan Teppo 'Isperia' Suominen ja Mikko 'Lmmz' Lammi, jotka rupattelevat musiikkiesitysten välissä katsojillemme rauhoittavia ajatuksia ja saattavat illan aikana haastatella esiintyjiä tai chattia. Lounge-striimin musiikkiaikataulu on kutakuinkin seuraava:

20:00 - Ohjelma alkaa osoitteessa https://www.twitch.tv/neonyaparty
20:20 - DJ OSC HOOD - J-funk, citypop, anime oldies
21:40 - DJ Weeaboomer - Animebingo! 
23:00 - DJ Yukata - Anime OSTs / Future funk

Loungen drinkkivinkki: QB


Kuvassa valmiiksi nautittu QB.

Ainekset:

2 senttilitraa kirkasta nestettä
2 senttilitraa triplasecoilua aiheuttavaa nestettä
2 senttilitraa sitruunamehua
16 senttilitraa Sprite-limonadia
Jäitä

Valmistelu:

Tee valmiiksi sopimus huomisaamun asioiden hoitamisesta myöhemmin. Asettele jääkuutiot sopivan kokoiseen lasiin, ja lisää ensimmäiset nesteet jäiden päälle. Lisää sitruunamehu, kaada sprite viimeiseksi. Sekoita lusikalla tai pillillä. Voit veistää sitruunankuoresta suikaleen lasin pinnalle kohottaaksesi asemaasi kanssaloungeilijoiden keskuudessa.

Loungen ohjelmavinkki: Animebingo (21:40)

DJ Weeaboomerin animebingo on hänen mukaansa täysin uudenlainen ohjelmaformaatti, jossa katsojat voivat luoda animesarjoista oman bingoruudukkonsa ja täyttää sitä DJ-setin edetessä kun musiikkivalinnat osuvat sarjoihin. Osallistua voit tekemällä oman bingosi osoitteessa https://weeabingo.netlify.app/ ja postittamalla bingoruudukostasi kuvankaappauksen Twitteriin hashtagilla #weeabingo.

Lue lisää loungen esiintyjistä iltabilesivuilta.

Loungen emojivinkki: BBoomer


Twitch on ensikertalaiselle vaikea paikka, ja chat sisältää usein sanoja, jotka eivät käy tavallisen kansalaisen järkeen. Sanojen tulkitsemiseksi emojiksi kannattaa selaimeen asentaa Better Twitch.tv eli BTTV-laajennus, joka lisää Twitchin perinteiseen emojipakettiiin uusia ulottuvuuksia. BBoomer-emoji on liikkuva emoji (jotka tarvitsee enabloida erikseen), jota käytetään tyypillisesti silloin, kun joku soittaa sen verran vanhaa musiikkia, että siitä voisi nauttia jopa jo animekatsojan keski-iän ylittänyt henkilö.

 

Iltabileiden aikataulu

Lauantai-illan iltabileissä on laaja esiintyjäkattaus ja bileet jatkuvat myöhään yöhön. Tarkista listalta aikataulut jottet missaa suosikkiesiintyjiäsi!

20:00 - Ohjelma alkaa osoitteessa https://www.twitch.tv/neonyaparty
20:00 - DJ Tabbels - Anison + remixit
21:00 - DJ Kehveli & VJ Rustoga - Anime- / videopeliremixejä
22:00 - DJ Movestache - Animeremixejä ja muuta...
23:00 - HotAnimeBoyz LIVE - Akustista kitaravetoista animemusaa livenä!
00:00 - DJ Yukata - Animeremixejä ja muuta...
01:00 - DJ BLNQ - Animemusaa ja vähän vauhdikkaampaa menoa
02:00 - Neon Pantsu Punx - J-core, happy HC, vauhdikasta elektronista!
03:00 - Valomerkki

Iltabileiden drinkkivinkki: Eren


Kuva ei välttämättä liity.

Ainekset:

4 senttilitraa "jekkua" tai muita yrttejä samassa suhteessa
2 senttilitraa limettimehua tai limelohko puristettuna
16 senttilitraa Ginger Ale-virvoitusjuomaa
Jäitä

Valmistelu:

Kasaa jäät lasiisi. Kaada Erenin sukunimestä juontava juoma jäiden päälle, ja purista joko limeviipale tai lisää limemehu seuraksi. Kaada päälle Ginger Ale, sekoita joko pillillä tai lusikalla. Iltabilefiiliksen hakemiseksi voit lisätä lasiisi limelohkon vaikeuttamaan seuraavan aamun tiskioperaatiota. Nauti hitaasti.

Iltabileiden ohjelmavinkki: DJ Tabbels (20:00)

Siinä missä iltabileohjelmassa on paljon tuttuja esiintyjiä menneiltä vuosilta, on mukaan mahtunut myös täysin uusi kyky! Coniskenessä pitkään viihtynyt mutta DJ-uransa vasta hiljattain aloittanut DJ Tabbels elää ajan hermoilla animemusiikin kanssa ja miksaa ennakkoluulottomasti sekä animeoriginaaleja että remixejä setteihinsä. Tule kokemaan coni-DJ-skenen uusi aalto, jotta voit sitten sanoa että olit silloin paikalla kun tämä kaveri löi läpi!

Lue lisää iltabileiden esiintyjistä iltabilesivuilta.

Iltabileiden emojivinkki: RainbowPls

Tämä tanssiva hahmo chattiin kirjoitettuna auttaa simuloimaan perinteisten iltabileiden tanssilattiaa, ja sitä tulee käyttää silloin, kun korviin kantautuva musiikki on jotenkin erityisen osuvaa. Emojin käyttämiseen chatissa tarvitset Better Twitch.tv eli BTTV-laajennuksen, mutta pystyt sen myös havaitsemaan stream-lähetyksen päälle tulevasta chattilogista ilman laajennusta tai mobiililaitteilla.

 

Nähdään striimeissä!

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!