Myyjien terveiset DesucOnlinelaisille

Kirjoittanut
Precious

Aika valmistautua viikonlopun koitokseen! Huolimatta siitä, että DesucOnline tapahtuukin verkossa tutun ja turvallisen Sibeliustalon sijaan, lähettävät myyntipöytäsalin sponsorimme teille terveiset! Seassa saattaa olla myös muutama erikoistarjouskin!

 

Katso Mangacafen tervehdys alta!

 

Vieraile verkkosivuilla osoitteessa www.mangacafe.fi/

 

Urumi osallistuu DesucOnlineen seuraavilla tarjouksilla:
- Postikuluton viikko, joka on voimassa 12.-21.6. välisen ajan!
- Tuplatäyte yllätyspusseihin! Tavallisissa yllätyspusseissa* yllätyksiä 14-40 euron edestä (tavallisesti 7-20 euroa) ja mega-yllätyspusseissa* 60-120 euroa (tavallisesti 30-60 euroa). Voimassa vain DesucOnline-viikonlopun!
- Erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain DesucOnline-viikonlopun!


Re:Zero, Vocaloid, Sonico, TenSura, Touhou, Fate-sarja... Kaikki viikonloput tarjoukset näet tästä klikkaamalla.

*Kummassakin yllätyspussimallissa on kaksoiskappaletakuu eli et tule saamaan samoja tuotteita kahdesti. Huomioithan kuitenkin, että jos tilaat kolme pussia tai enemmän, voi tuotteita olla samasta sarjasta (esim. useita erilaisia Pokemon-tuotteita).

 

Terveiset kaikille lämpöisestä Kouvolasta! 

Omoi.fi  verkkokauppa on avoinna normaalisti ja tämän lisäksi varastollamme on pop up –kauppa kesällä tiettyinä päivinä. Aloitetaan jo tänä viikonloppuna eli lauantaina 13.6. ja sunnuntaina 14.6. kauppa on auki klo 11-17. Ensi viikolla 16.-18.6. olemme auki ti-to klo 11-17.  Pop up aukioloja kannattaa seurata nettivuilla, instasta sekä facesta. 
Uusia tuotteita tulee koko ajan lisää. Näistä mainittakoon kasvomaskit, jotka ovat kevyitä ja uudelleen käytettäviä. Maskeissa on 4 eri kuviota. Maskit kannattaa pestä jokaisen käytön jälkeen. Onneksi ne kuivavat nopeasti ja kannattaakin olla niitä muutama, vaikka eri kuvioissa, jotta maski ehtii aina kuivua käyttöä varten.  
Miku Hatsune –kangasjulisteet ovat kiva lisä kenen tahansa seinälle. Julisteet ovat kooltaan 50*70cm. Mukana tulee riputusnaru sekä metallitankot, joten julisteen saa heti roikkumaan seinälle tai oveen.  
Tänään juuri saapui erä uusia t-paitoja, mm. My Hero Academia. Vielä ei ehditty laittaa niitä verkkokauppaan, mutta tulossa on. 
Muistakaahan myös ennakkotilausfiguurit aina edulliseen hintaan! Ja ilmaiset postikulut yli 50 euron tilauksiin jatkuu edelleen.

Pysytään terveinä ja nautitaan kesästä!
Terveisin, Omoin porukka

 

 

Korealaiset meikit ja ihonhoitotuotteet onnistuneen kesän viettoon. Olethan jo ehtinyt valmistautua kesähelteisiin aurinkosuojalla ja aloegeelillä? Tutut desusuosikit saattavat löytyä nyt Bearelin Summer Deals -kesätarjousten joukosta! 
 
Verkkokauppa on täydentynyt myös uusilla brändeillä. Uutuutena mm. supersuositut COSRX:n ihonhoitotuotteet ja BBIA:n meikit. Tilauksen toimitus vain 3,95€ ja ilmainen yli 50€ tilauksille: www.bearel.fi
 
Psst. Käy Desuconlinen aikana osallistumassa K-Pop Star -meikkipaletin arvontaan Bearelin Instagramissa (@bearelcom).
 
Bearel - korealaista kosmetiikkaa nopealla toimituksella. 
 
Katso video Kesän beauty boxista! https://youtu.be/fiCVfxSUQ0E
 
 

Myös con -shoppailu onnistuu etänä! KuroiNekon verkkokaupasta saat koko DesucOnline -viikonlopun ajan kaikki Banned- KuroiNeko- ja Leg Avenue-tuotteet -15% alennuksella JA ilman postikuluja. Suuntaa ostoksille osoitteeseen www.kuroineko.fi 
 
Henkilökunta lähettää paljon terveisiä kaikille ihanille asiakkaille <3 Toivottavasti ensi vuonna taas nähdään!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!