Taidetta DesucOnlinessa

Kirjoittanut
Falanukki

Myös taidekuja on osana DesucOnline 2020-tapahtumaa! Haluamme nostaa esiin taiteilijat, jotka tänä vuonna ehtivät jättää hakemuksensa taidekujalle ennen kesän Desuconin peruuttamista. Taidekujalaisten esittelyt julkaistaan DesucOnline-viikonloppuna nettisivuillamme!

Voit myös osallistua taidekujan luomiseen verkossa! Jaa video/prosessikuva tai muu taltiointi taiteestasi hashtagilla #DesuPaint. Voit esitellä omia teoksiasi tai vaikka näyttää taideteoksen syntyprosessin. Jaa luomuksesi valitsemallasi somealustalla esimerkiksi TikTokissa, Twitterissä tai Instagramissa. Löydä uutta kohdeyleisöä sekä ihastele muiden teoksia! 

Tutustu myös Netsarli -sivustolle koottuun virtuaaliseen taidekujaan. Virtuaaliseksi taidekujalaiseksi voi ilmoittautua kuka tahansa, jolla on oma nettikauppa, portfoliosivu, julkinen sometili, blogi tai vastaava myyntikanava. Ilmoittautuminen on ilmaista ja auki kaikille ammattilaisista amatööreihin. Netsarlin sivustolta voit selata erilaisiin genreihin, sarjoihin ja teemoihin perehtyneitä taiteilijoita ja käsityöläisiä. Netsarlin taidekuja ei toimi Desuconin alaisuudessa vaan sen ylläpidosta vastaavat coniaktiivit Perhoslapsi sekä Linnunhymy. 

Netsarlin taidekujan somet: Twitter: https://twitter.com/taidekuja Facebook: https://www.facebook.com/Taidekuja/ 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!