Desuloungen ohjelmakartan esittely

Kirjoittanut
ObD


Desuloungen ohjelma on nyt kokonaisuudessaan julki!

Missä ja milloin

Desulounge järjestetään Sibeliustalon ravintola Lastussa perjantai-iltana klo 18:00 alkaen.

Ohjelma

18:00 - Desulounge on auki!

18:15 - Rantajakso
Kaipaatko desuperjantain alkuiltaasi kylmää juomaa ja sen ohelle rentoa ajanvietettä? Suuntaa siis Desuloungeen sen auettua ja osallistu kesän kuumimpaan animevisaan! Osallistua voi 1-3 hengen joukkueissa. Tietovisan teemana on nimenomaan kesä, ja luvassa on erityyppisiä kysymyksiä aiheeseen liittyen. Tule testaamaan tietämyksesi ja varaudu sukeltamaan kesän ensimmäiseen rantajaksoon!

19:00 - Nostalgiabängerit tulille!
Nora ”Vanidoesstuff”
Fiilikset kattoon ja nostalgisiin tunnelmiin! Tarjolla laulettuna tuttuja erilaisia kappaleita mm. animen, sekä pelien maailmasta, jotka tuovat nostalgian havinaa desukävijöille. Tule mukaan fiilistelemään!

19:45 - JAZZ GENESIS DESUNGELION: We Will (Not) Play Jazz
RENDAAMATON
Tule nauttimaan livemusiikista! Loungen lavalle astuvat jälleen miltsuee, nokkosnukka, Ranskis ja Kirikou japanilaisen soundtrack-musan parissa. Tällä kertaa yhtyenimellä RENDAAMATON! Luvassa on rento, mutta menevä konsertillinen animetunnareita ja pelimusiikkia ennennäkemöttömillä sovituksilla tutuista hiteistä - suomenkielistä käännöslyriikkaa unohtamatta! Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan mukana!

21:00 - Nordic Cosplay Cabaret Desucon 2024
Nordic Cosplay Cabaret
Nordic Cosplay Cabaret tuo Desuconin perjantaihin glitteriä ja doki doki-tunteita! Ohjelmassa yhdistyvät nykyburleski ja cosplay erilaisten hahmojen tuodessa säihkyvän persoonansa lavalle. Vain paikan päällä Loungessa pääset näkemään, kuinka mama villiintyy ja ruoska viuhuu!

22:00 - Japanipoppia eilisen arkistosta
mcRalli x DJ Weeaboomer
Nautiskellaan yhdessä setti rentoa ja menevää japanilaista pop-musiikkia eri vuosikymmeniltä! Tiskijukkana ja musiikkikartturina toimii mcRalli, ja wanhanajan animekappaleet mukaan feattaa DJ Weeaboomer.

00:00 - Desulounge on suljettu

Lue lisää Desuloungesta ja sen ohjelmasta täällä.

Kuva: jesmoth

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!