DesucOnline 12.-14.6.2020

Kirjoittanut
corbin

Miltei päivälleen kaksi kuukautta sitten tiedotimme kesän 2020 Desuconin peruuntumisesta koronaepidemian vuoksi. Kyseisessä uutisessa sivusimme vaihtoehtoisen verkkotapahtuman mahdollisuutta ja voimme nyt iloksemme ilmoittaa, että DesucOnline 2020 järjestetään kesäkuussa desuviikonloppuna 12.-14.6.! Tapahtuma tulee olemaan pääsymaksuton ja ikärajaton - osallistumiseen riittää mukava asento kotisohvalta ja tarpeeksi vakaa nettiyhteys. 

Julkaisemme tapahtuman tarkemman ohjelman ja muun sisällön lähipäivinä tapahtuman nettisivuilla, sekä Desuconin sosiaalisessa mediassa. Tiedossa on salaisesta desulokaatiosta striimattavaa puheohjelmaa, kilpailuja, iltabileet, kunniavieras pallon toiselta puolelta - ja paljon muuta! 

 

Pyrimme järjestämään Desucon Frostbiten 2021 tuttuun tapaan Lahden Sibeliustalolla 29.-31.1.

Kommentit

Anonyymi
Oikoluetaanko näitä tekstejä ollenkaan, ensin puhutaan monikossa ja sitten yksikössä? Viestintä voisi vähän skarpata!
Anonyymi
Kuten Anonyymi sanoi, niin toivoisin, että Desucon skarppaisi todella tiedottamisen suhteen. On anteeksiantamatonta ja tyrmistyttävää, että VIRALLISISSA tiedotteissa on kirjoitusvirheitä tai muuten sekavaa viestintää. En ole nähnyt moista amatöörimäisyyttä sitten YLE:n 14.5.2020 kirjoittaman uutisen jälkeen, jossa mainittiin suomalaisten olleen 'sydämmistyneitä' [sic]. Kuten kaikki tietävät sydämistyminen kirjoitetaan yhdellä m-kirjaimella, mikä on lapsellekin selvää. En ole koskaan elämässäni nähnyt moista virhettä viestinnässä. Vaadin, että Desucon jatkossa julkaisisi oikaisuita vastaavanlaisista virheistä. Kiitokset muille huolestuneille kansalaisille valppaasta asenteesta. Terveen järjen käyttö on sallittua!!!

Ystävällisin terveisin,
Huolestunut desuconlainen
Anonyymi
Järjestetäänkö iltabileet VR Chatissa vai Habbo hotellissa? O(≧∇≦)O
Anonyymi
Missä palvelu(i)ssa streamataan?
luffyliffu
Miksi twitch? Miksei myös zoom? jotta desuilijat pääsisivät jutteleen toisilleeeen

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!