Haku Desuconin myyntipöydille ja taidekujalle on auki!

Kirjoittanut
Falanukki

Taidekuja-, artesaani- sekä myyntipöytähaku ovat nyt alkaneet. Hakuajat eriävät toisistaan, joten varmistathan hakusi aikataulut tästä uutisesta erikseen. 

HAKU TAIDEKUJALLE

Taidekujahaku on avoinna 12.2.-25.2.2024. Käytämme haussamme portfoliohakua. Ennen hakemuksen tekemistä kannattaa tutustua taiteilijan esimerkkiportfolioon.

Hakulomakkeelle pääset tästä, huomioithan että haku vaatii kirjautumisen Desuprofiililla!

Taidekujan portfolioita arvioivat taidekujavastaava sekä Desuconin muista vastaavista koostuva vapaaehtoisraati. Lopulliset valinnat tekee taidekujavastaava. Haun tuloksista ilmoitetaan viimeistään 5.4.2024.

Tiedoksi hakijoille

Taidekujan taiteilijalippuun ei sisälly assistenttilippuja, mutta yhtä pöytää voi halutessaan hakea taiteilijoiden triona tai taiteilijaparina. Taiteilijaryhmän haussa riittää, että yksi pöydän jäsenistä jättää hakemuksen.

Taidekujan osallistujilta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Tapahtumassamme ei saa myöskään myydä kuvageneroitua taidetta. Lue lisää linjauksestamme tästä blogipostauksesta.

Taidekuja on tarkoitettu ensisijaisesti eritasoisille taiteilijoille ja käsityöläisille. Mikäli sinulla on laajamuotoisempaa yritystoimintaa tai teet taidetta täyspäiväisesti, suosittelemme tutustumaan artesaanihakuumme.

Lisäkysymyksissä hakuun liittyen, ole yhteydessä taidekujavastaavaan osoitteessa taidekuja@desucon.fi

 

HAKU MYYNTISALIN ARTESAANI- JA MYYJÄPÖYDILLE

Myyjähaku on avoinna 12.2.-31.3.2024. Hakuohjeet ja tärkeimmät hakuun liittyvät tiedot löytyvät täältä.

Myyjien ja artesaanien vallinnassa huomioidaan hakijoiden tuotevalikoima ja sopivuus tapahtumaamme, jotta myyntisalin tarjonta olisi kävijöidemme näkökulmasta mahdollisimman mieleinen ja monipuolinen. Lopulliset valinnat tekee sponsorivastaava, mutta tämä turvautuu tarvittaessa arvontaan. Haun tuloksista ilmoitetaan viimeistään 15.4.2024.

Tiedoksi hakijoille

Desuconin myyntisali palvelee kävijöitämme tapahtuman lauantaina ja sunnuntaina. Kutakuinkin kaikki kävijämme ja vapaaehtoisemme vierailevat myyntisalissa tapahtuman aikana, ja moni käyttää mielellään pidempiäkin aikoja pöytien tarjontaa läpikäyden. Myyntisalimme on siis oiva paikka saavuttaa noin 3000 animesta, mangasta ja muusta japanilaisesta kulttuurista kiinnostunutta potentiaalista ostajaa.

Myyntisalista löytyy erikokoisia myyntipaikkoja, jotka toivomme täyttävämme kävijöillemme mieleisiä tuotteita tarjoavilla myyjillä ja artesaaneilla.

Myyntisalista löytyy tavallisten myyjäpaikkojen lisäksi artesaanipöytiä, jotka tarjoavat ammattimaisempaan suuntaan astuville suosituille taiteilijoille ja käsityöläisille mahdollisuuden myydä omia töitään Frostbiten ja Desuconin myyntisalin puolella. Moni omia töitään myyntisalin puolella myyvä onkin vanha taidekujakonkari, joka on tehnyt harrastuksestaan ammatin.

Koska artesaanipöydät ovat koko viikonlopuksi, voi valittu artesaani halutessaan hankkia lipun assistentille. Artesaanipöydän voi myös jakaa parin kanssa, jolloin hakemuksen täyttäjä toimii yhteyshenkilönä, ja tämän parille järjestetään assistenttilippu.

Taidekujaa koskevat rajoitukset täysi-ikäisyydestä ja kuvageneroidusta taiteesta pätevät myös myyntisalin puolella.

Lisäkysymyksissä myyjä- ja artesaanihakuun liittyen, ole yhteydessä sponsorivastaavaan osoitteessa sponsorit@desucon.fi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!